BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 29, 2010

Puasa dah nak raya

tup tup..dah x lama dah nak raya..ada dalam 9 hari lagi kot...umm..jadi saya mewakili diri saya sendiri walaupun bkan wakil rakyat ingin mengucapkan selamat berpuasa dan selamat hari raya...sambil itu saya ingin mengucapkan selamat pengantin baru buat saudara mohd khoiry b abdullah dan juga mohd jazimin yang akan melangsungkan perkahwinan mereka selepas hari raya ni..

Sesungguhnya,saya berdebar menantikan hari raya ini..bukanlah disebabkan akan ada orang masuk meminang,saya takot untuk berhadapan dengan lebihbanyak tugas dan tanggungjawab yang terpaksa saya hadapi..memang xde jalan keluar...prinsip saya.. "kalau nak selesaikan masalah,bukan dengan lari daripada masalah,tapi berdepan dengan masalah"...namun saya akui saya sedikit takut dengan tanggungjawab yang besar..

Tanggungjawab pertama ialah tanggungjawab sebagai seorang pelajar..saya berada di tahun akhir pengajian,banyak sngguh assignment dan tugasan lain..book review,short review,journal review dan macam2 lagi..dan semuanya baru 20% siap...80 percent lagi masih didalam laut..

tanggungjawab kedua ialah membawa kumpulan sri gedombak di penas akhir..itu juga tanggungjawab berat,memerlukan masa yang agak lama dengan kepadatan hari ni...tapi tanggungjawab terpaksa diakukan...insyaAllah..akan di laksanakan dengan sebaik mungkin...

well...selamat hari raya..maaf zahir dan batin..buat semua yang mengenali saya...buat ayah dan ibu, kakaks dan abang,adiks dan semua kawan2.. buat insan tersayang...semuanya....maafkan dosa saya....

0 comments: