BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 16, 2010

Peristiwa melucukan awal sem...

Cerita ni sangat melucukan..aku tgh cari2 kelas..sekali masuk kelas ni tanpa usul periksa..lecturer tu tgh ambik attendance...duduk je la tanpa usul periksa. tiba2 lect tu buka buku econs...risk and return..pebende ntah..pastu nak kluar malu plak..hahaha

dengan hati yang nekad...aku stay smpai kelas tu abes...mula2 tu quite exciting la..dengar lect tu ckap...mcm best gak econ..tp bila smpai bab pengiraan,aduhaii..teringat saat aku ponteng kelas math masa form 5..ni lah sebabnya...pening...wahahaha

lect tu dekat ngan 4 kali suruh aku basuh muka..dia taktau aku saje2 je lepak dalam kelaas tu..menghormati dia sbg guru dan menjaga air muka aku yang salah masuk kelas ni..hahaha

kelas sejam setengah plak tu...mcm2 term yang aku x pernah dengar...waaaaahh...mcm ni boleh barai otak aku..hahaha

pastu berkat kesabaran aku..dapat gak aku abeskan kelas yang cukup menyiksakan tu..dan berjalan bodoh masa abes kelas berlakon jadi econs student..kehkehkeh

0 comments: